Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Οινοποιείο

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με μας ή να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 5123709 κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας:

09:00 – 18:00 Δευτέρα – Παρασκευή

09:00 – 16:00 Σάββατο

 

Όροι Χρήσης ιστοσελίδας www.koronaios-winery.gr

 

Για συναλλαγές μεταξύ

Το Οινοποιείο:

ΜΙΧΑΗΛ Π. ΚΩΡΟΝΑΙΟΥ

 

εφεξής αναφερόμενη ως  ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Και

Του πελάτη

εφεξής αναφερόμενου ως ΠΕΛΑΤΗΣ

 

Προοίμιο

Το οινοποιείο ειδικεύεται στην πώληση χύμα κρασιών και ποτών. Το οινοποιείο πωλεί τα προϊόντα του εξ' αποστάσεως δια μέσου του διαδικτύου (ιστοσελίδα ή e-mail), τηλεφωνικά, μέσω φαξ ή αλληλογραφίας. Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης πώλησης από έδρα της εταιρίας όπως αναφέρεται παραπάνω. Όλα τα προϊόντα του οινοποιείου είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες του. Δεν παρέχεται έντυπος τιμοκατάλογος.

 

Συγκατάθεση του πελάτη

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας από τον πελάτη συνεπάγεται την αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων γενικών όρων πώλησης. Η αγορά μέσω e-mail, τηλέφωνου, φαξ ή αλληλογραφίας συνεπάγεται επίσης την αποδοχή των παρόντων όρων.

 

Χαρακτηριστικά προϊόντων

Το οινοποιείο καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να παρέχει σαφείς και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του. Όλες οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες προέρχονται από τους παραγωγούς της πρώτης ύλης. Το οινοποιείο δεν ευθύνεται για καμία εσφαλμένη πληροφορία η οποία προέρχεται από τους παραγωγούς – προμηθευτές.

Oι υπεύθυνοι προϊόντων του οινοποιείου μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα να ανταποκρίνονται στα αντίστοιχα προιόντα. Σε περίπτωση εμφανισιακής διαφοράς, η διαφορά αυτή δεν θα έχει οποιαδήποτε επίπτωση στις κύριες προδιαγραφές του προϊόντος. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δε θέλει να υπάρχει αναρτημένη κάποια φωτογραφία παρακαλούμε να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του οινοποιείου είναι στη διάθεση των πελατών για οποιαδήποτε επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

 

Προσφορές και δώρα

Τα δώρα προσφέρονται ανάλογα με το κυρίως προϊόν που αγοράζεται. Τα δώρα αυτά αναφέρονται στις αναλυτικές σελίδες των εν λόγω προϊόντων. Ο πελάτης δεν μπορεί να απαιτήσει καμία έκπτωση ή αποζημίωση στην περίπτωση που αρνηθεί τα δώρα που του προσφέρει το οινοποιείο. Τα δώρα δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αποζημιωθούν.

 

Τιμές

Οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ. Συμπεριλαμβάνεται ο εκάστοτε ισχύων Φ.Π.Α, όχι ωστόσο τα έξοδα αποστολής, ούτε τυχόν φόροι, δασμοί ή τέλη, τα οποία μπορεί να ισχύουν στον τόπο αποστολής, για την πληρωμή των οποίων ευθύνεται ο παραλήπτης.

Οι τιμές των παράγωγων- προμήθευτων βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι τροποποιήσιμες ανά πάσα στιγμή.

Όλες οι τιμές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του οινοποιείου με κάθε επιφύλαξη τυπογραφικού λάθους.

 

Καταχώριση Παραγγελίας

Ο πελάτης μπορεί να τοποθετήσει την παραγγελία του στο οινοποιείο μέσω της ιστοσελίδας του οινοποιείου, μέσω e-mail, τηλέφωνου, φαξ ή αλληλογραφίας. Όταν ο πελάτης παραγγέλνει μέσω διαδικτύου, συμπληρώνει ο ίδιος τα στοιχεία του στο αντίστοιχο δελτίο παραγγελίας. Ο πελάτης καλείται να ξαναδιαβάσει το δελτίο πριν ενεργοποιήσει την παραγγελία του. Το οινοποιείο δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λανθασμένη αποστολή e-mail ούτε για οποιοδήποτε λάθος κατά την αποστολή των δεμάτων το οποίο οφείλεται στην λανθασμένη συμπλήρωση του δελτίου παραγγελίας από τον πελάτη.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Ο πελάτης λαμβάνει την επιβεβαίωση της παραγγελίας του μέσω e-mail με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει κάποιο λάθος στην ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία δήλωσε στο δελτίο παραγγελίας. Ενδέχεται να υπάρχει και τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Πληρωμή

Είτε με αντικαταβολή κατά τη παράδοση είτε κατά τη παραλαβή από την έδρα μας. 

 

Μέτρα κατά της απάτης

Οι πληροφορίες που παρέχει ο πελάτης κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας αποτελούν αντικείμενο ελέγχου του οινοποιείου και μόνον. Το οινοποιείο είναι ο  μόνος παραλήπτης των πληροφοριών που σχετίζονται με την παραγγελία του πελάτη. Η μη αποστολή των στοιχείων αυτών εμποδίζει την πραγματοποίηση συναλλαγών με το οινοποιείο. 

Τιμολόγηση

Το δελτίο παραγγελίας που συμπληρώνει ο πελάτης μέσω της ιστοσελίδας του οινοποιείου δεν αντιστοιχεί σε τιμολόγιο/απόδειξη αγοράς. Ανεξαρτήτως του τρόπου τοποθέτησης της παραγγελίας και του τρόπου πληρωμής, ο πελάτης λαμβάνει το τιμολόγιο/απόδειξη αγοράς της παραγγελίας του κατά την παράδοση του προϊόντος, μέσα στο δέμα. Το οινοποιείο διατηρεί στη διάθεση της αντίτυπο κάθε τιμολογίου/απόδειξης αγοράς.

 

Αποστολή / Παράδοση

Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους και τα έξοδα αποστολής θα βρείτε στη σελίδα Τρόποι Αποστολής.

 

Συσκευασία

Τα προϊόντα προς αποστολή συσκευάζονται με τη μεγαλύτερη προσοχή και τηρούν όλους τους σχετικούς κανονισμούς. Οι διαδικασίες και η τεχνολογία που χρησιμοποιούνται εξελίσσονται έτσι ώστε να βελτιώνεται ο τρόπος συσκευασίας και στοχεύουν πάνω από όλα στην ικανοποίηση του πελάτη.

 

Σε περίπτωση απεργίας και ανωτέρας βίας

Το οινοποιείο θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ενημερώσει τον πελάτη για την κατάσταση της αποστολής του δέματος του σε περίπτωση που οι μεταφορικές εταιρίες ή τα ταχυδρομεία απεργούν ή σε άλλες περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

 

Ευθύνη

Το οινοποιείο απαλλάσσεται από τις υποχρεώσεις της σχετικά με την παράδοση των παραγγελιών σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Το οινοποιείο δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με την εσφαλμένη χρήση του προϊόντος από τον πελάτη.

Οι ιστοσελίδες που είναι άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένες στην ιστοσελίδα του οινοποιείου δεν είναι υπό τον έλεγχο του οινοποιείου. Κατά συνέπεια, το οινοποιείο δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ιστοσελίδες. Οι σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων παρέχονται μόνο για την διευκόλυνση του πελάτη.

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται σε αρκέτα σημεία του ιστοτόπου ανήκουν στους δημιουργούς τους.

Η πρώτη φωτογραφία στο σύνδεσμο  http://koronaios-winery.gr/wine-agiorgitiko έχει τραβηχτεί στο χωριό Ασπρόκαμπος Κορινθίας.

 

Τροποποίηση των γενικών όρων πώλησης

Οι παρόντες όροι είναι τροποποιήσιμοι ανά πάσα στιγμή, ο πελάτης καλείται συνεπώς να τους συμβουλεύεται όσο πιο συχνά γίνεται. Κάθε έκδοση των όρων αυτών αντιστοιχεί σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία αναφέρεται στο τέλος του παρόντος. Οι παραγγελίες συνεπώς διέπονται από τους γενικούς όρους που είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα και άρα σε ισχύ την ημέρα τοποθέτησης της παραγγελίας.

Για οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια αφορά τους πελάτες που παραγγέλνουν μέσω της ιστοσελίδας του οινοποιείου αποφασίζουν τα Δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδα.
 

Ημερομηνία Έκδοσης: 1/1/2014